För de som har söner, och för de som är glada de inte har….

Du lär dig också intressanta saker av att ha söner, såsom att:

1. En king-size vattensäng innehåller tillräckligt mycket vatten för att fylla ett hus på 100 kvadrat med 5 cm vatten.
2. En tre år gammal grabb ställer till mer bråk än 200 vuxna på en restaurant.
3. Om du hänger en 20 kg grabb iförd Batman-underkläder och Stålmansskynke i en takfläkt, klarar den inte att dra honom runt. Däremot klarar den lätt att dra en 3 liters färgburk runt, medan den sprider färg runt i ett rum på 25 kvadrat.
4. Det lönar sig inte att kasta tennisbollar upp i luften medan takfläkten går. När du använder fläkten som bollträ, kan det hända att du måste kasta några gånger innan du träffar, men när du träffar går bollen låååångt.
5. Glaset i ett treglasfönster är inte starkt nog till att stoppa tennisbollen efter att ha den blivit träffad av takfläkten.
6. En sex år gammal kille kan starta en brand med en flintasten, även om pappan 100 gånger påstår att det endast är möjligt på film.
7. Lego går jättefint genom mag-tarmsystemet på en 4 år gammal grabb.
8. Legobitar passar väldigt bra att stoppa in i videoapparater.
9. Modellera och mikrovågsugn bör aldrig nämnas samtidigt.
10. Superlim stoppar i evighet.
11. Oavsett hur mycket gelé du häller i en plaskbassäng, är det fortfarande omöjligt att gå på vattnet.
12. Sopsäckar är inga bra fallskärmar.
13. Spelkulor i tanken ställer till mycket störningar under bilkörning.
14. Du önskar sannerligen INTE veta vad odör är…
15. Kom alltid ihåg att titta in i stekugnen innan du slår på den. Plastleksaker antar märkliga former när de blir upphettade.
16. Stans huvudbrandstation rycker ut på 6,3 minuter.
17. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte tvätten svimfärdig.
18. Däremot gör den så att katten svimmar.
19. Avsvimmade katter kräks det dubbla av sin kroppsvikt.
20. 80% av kvinnorna som läser detta, sänder det vidare till vänner med och utan barn.
21. 80% av männen som läser detta, kommer att testa flera av mina påståenden.
 För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har.... För de som har söner, och för de som är glada de inte har....

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>